Alltid minst 2 års garanti
Alltid minst 2 års garanti
Snabba leveranser
Snabba leveranser
Fysisk butik
Fysisk butik
Egen Verkstad
Egen Verkstad

Urmakeriet i Lerum säljer klockor och lagar klockor i egen verkstad

Vi på Urmakeriet i Lerum har ett stort utbud utav armbandsur och är auktoriserad återförsäljare av de flesta  varumärken vi saluför. Vi säljer klockor och smycken från bland annat Carl Edmond, Certina, Casio, Daniel Wellington, Gant, Gul, Guess, Longines, Police, Seiko, Skagen, Swiss Military Hanowa, Orient, Rado, Tidena och fler.

Urmakeriet i Lerum är ett urmakeri som är beläget tjugo minuter ifrån Göteborg. Alla klockor vi reparerar lämnar vi alltid minst ett års garanti på. Vi är även auktoriserad serviceverkstad för dessa märken: Omega, Longines,  Certina, Eterna, Tissot, Timberland, Seiko, Swiss Military Hanowa, Police och Orient, vilket innebär att vi utför även service på alla dessa märken.

Vi byter även batterier på dykarklockor samt trycktestar dem. Trycktestet genomförs i butiken och tar vanligtvis 20 – 30 minuter. Undersökning av armbandsur är alltid gratis hos oss.

Handla tryggt hos oss

Vi på Urmakeriet i Lerum erbjuder fri försäkring på din klocka och alltid minst två års garanti.

När du handlar från oss på Urmakeriet i Lerum handlar du av en urmakare med gedigna kunskaper. Vi kan klockor och har visat det med erfarenhet sedan många år tillbaka.

Har du några frågor eller funderingar och vill träffa oss i person är du alltid välkommen till butiken, tjugo minuter utanför Göteborg i centrala Lerum.

Vi utför reparationer av alla sorts Klockor

You've just added this product to the cart: